Hieperdepiep Kinderfeestjes
Meer informatie?
06-13120603

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag,
donderdag en zaterdag tussen 09:00-19:00 uur.

Welkom op de website van Hieperdepiep Kinderfeestjes

Een kinderfeestje bij u thuis organiseren veel werk? Niet met de themakisten van Hieperdepiep Kinderfeestjes!
Hieperdepiep Kinderfeestjes in Reuver verhuurt compleet verzorgde themakisten zodat het feestje van uw kind een ware belevenis wordt! De volgende themakisten zijn momenteel beschikbaar: piraten, jungle, disco, voetbal, kabouters en griezel. Tot in de kleinste details wordt het thema doorgevoerd; open de schatkist of wordt haaienvoer bij het piratenfeest, waan je in de jungle en steek de krokodillenrivier over om de jungleschat te vinden...
Of win je liever de kampioensbeker bij het voetbalfeest, help je de kabouters de witte stippen van de paddenstoel terug te vinden, ga je uit je bol bij het discofeest of transformeer je je vriendje in een mummie bij het griezelfeest? U regelt de versnaperingen en de begeleiding van de spellen; Hieperdepiep verzorgt de rest! De themakisten zijn standaard gevuld voor 8 kinderen; inclusief de uitnodigingen, verkleedkleding, originele spellen en de daarbij behorende materialen, een uitgebreid draaiboek, traktatietips, leuke decoratiematerialen in stijl, oorkondes of diploma’s, afscheidscadeautjes en nog veel meer!

Nieuw bij Hieperdepiep Kinderfeestjes zijn 3 feestjes voor de wat oudere kinderen. Dit zijn geen themakisten, maar daarom niet minder leuk! Speel Secret Mission, een spel gebaseerd op Wie is de Mol, en ga in het centrum van Reuver op zoek naar de mol. Wie is niet te vertrouwen? Of ben je zelf niet te vertrouwen? Ga laserschieten in het bos of ga op zoek naar Pokémons tijdens het Pokémonfeestje.

Om het u nog makkelijker te maken kunt u bijpassende ballonnen en/of snoepzakjes bestellen. Een popcornmachine, suikerspinmachine, cakepopmaker of chocoladefontein huren? Dit alles is mogelijk bij Hieperdepiep Kinderfeestjes. Een high tea in de tuin organiseren? Huur dan het serviespakket van het tuttebellen theefeest. Niet alleen leuk voor kinderen!

Zo is er bij Hieperdepiep voor ieder kind wel een passend thema te vinden dat aansluit bij hun leeftijd en interesse. Niet alleen de inhoud is verrassend, maar de prijs ook; Hieperdepiep vraagt een all-in prijs van € 50.- voor een spetterend feest voor 8 kinderen, in overleg kan dit aantal uitgebreid worden.

Als voorbereiding is er een informatieklapper die u 3 a 4 weken voor het feest tegen betaling van de huurprijs kunt ophalen. In deze klapper staat alle informatie die u nodig heeft, spelbeschrijvingen, tips, suggesties voor de hapjes én de uitnodigingen. Het is ook mogelijk om deze klapper op te laten sturen tegen een vergoeding van 5 euro.

Woont u ver weg, wilt u een goedkopere oplossing of vindt u het gewoon leuk om zelf nog iets aan het kinderfeestje toe te voegen? Dan zijn de draaiboeken van Hieperdepiep Kinderfeestjes iets voor u! Voor 20 euro ontvangt u per mail een draaiboek waaraan u zelf nog het minimale hoeft toe te voegen. Speel het spannende moordspel of het hilarische Minute to win It!

Bij Hieperdepiep Kinderfeestjes kunt u er zeker van zijn dat u een gebruiksvriendelijk feest meekrijgt dat tot de verbeelding spreekt bij de kinderen! De nadruk ligt niet op het winnen, maar op het spel en het plezier. Op onze mooie, kleurrijke en overzichtelijke website kunt u feestfoto’s bekijken en per thema nalezen wat de inhoud van het feestje is.

Op dit moment zijn de volgende thema's beschikbaar:
(klik op een thema voor meer informatie)

Kabouterfeest (4 t/m 6 jaar)
Piratenfeest (5 t/m 8 jaar)
Junglefeest (5 t/m 8 jaar)
Discofeest (6 t/m 9 jaar)
Pokéfeest (vanaf 8 jaar)
Griezelfeest (6 t/m 9 jaar)
Voetbalfeest (6 t/m 9 jaar)
Beautyfeest (vanaf 8 jaar)
Secret Mission (vanaf 10 jaar)
Laserschieten (vanaf 8 jaar)
Tuttebellen Theefeest (serviespakket)

Veel plezier op onze nieuwe website en voor vragen of opmerkingen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of stel uw vraag via ons contactformulier op deze website.
u kunt via dit formulier geen kist reserveren

acebook

Natuurlijk kunt u ook Hieperdepiep Kinderfeestjes vinden op Facebook.
Geregeld delen wij op onze Facebookpagina leuke nieuwtjes, tips en winacties!
Als u ons volgt (door ons te 'liken'), blijft u altijd op de hoogte.

Hieperdepiep Kinderfeestjes

Gastenboek

  Wilt u ons laten weten hoe het feest is geweest of wilt u anderen vertellen hoe u het Hieperdepiep kinderfeest heeft ervaren?
Deel uw ervaring en schrijf het in het Hieperdepiep gastenboek!

Gastenboek
Hieperdepiep Kinderfeestjes
"Hoi Hieperdepiep, ik heb een kei leuk piratenfeest gehad!!
Gelukkig werden we geen haaienvoer en hebben we de schat gevonden. De volgende keer wil ik graag het junglefeest.
Groetjes van Piraat Jake."

Thema's


Alle Hieperdepiep themafeesten zijn standaard gevuld voor 8 deelnemers, eventuele uitbreiding is mogelijk. (Klik hier voor onze prijzen)
Met dit originele en goedverzorgde feest kunt u de kinderen zeker 3 uur amuseren!

Op dit moment zijn de volgende thema's beschikbaar:Hieperdepiep Kinderfeestjes ©. Algemene voorwaarden


Back To Top